2011. jan. 24.

Teafa olaj, kapszula, és folyékony szappan. Kedves Blog Olvasók!

Különböző fertőzések ellen ajánlom, a, természetes alapanyagú,

Teafa olaj, Teafa kapszula, és Teafa folyékony szappant!


Termékismertető:
Általánosan ismert tény, hogy a teafaolaj (a Melaleuca alternifolia illóolaja) antiszeptikus, gyulladás gátló és immunstimuláló hatású. Azon túl a teafaolaj egy rendkívül hatékony, növényi, szélessávú antibiotikum, mely nem csak baktériumok, hanem vírusok és gombák ellen is hat.
Az illóolaj a lipidoldékonyság révén áthatolja a sejtmembránt és a mikroorganizmusokat oly módon rombolja szét, hogy közvetlenül befolyásolja az anyagcserét. A hatóanyagok nagy száma miatt nem következik be a mikrobák rezisztenciás hatása – szemben a legtöbb antibiotikummal.
A homoktövis és a ligetszépe számos többszörösen telítetlen esszenciális zsírsavat tartalmaz. E három olaj kombinációja így egy kimondottan hatékony és természetes szer a bélflóra szanálására, segít a kolitis valamint a gastrointestinalis traktus gyulladásainál. Különösen hatékonynak bizonyult az alkalmazása az erős Candida albicans okozta élesztőgomba-kolonizáció esetén.
Ez a kombináció amellett segít az összes allergiatípus esetén. Feltételezik, hogy sok esetben az allergia oka a patogén bélflóra zavarában kereshető. Azon túl ajánlott az alkalmazása az immunrendszer erősítése céljából, valamint helyileg bőrtisztátlanságnál (acne).

Javallatok:
A Teafaolaj kapszula alkalmazható gyomor- és bélprobléma ( krónikus, fertőzések), húgyúti fertőzés, bélkatarrh, nyombélfekély, gastritis, mindennemű bélgomba-, bélparazita-fertőzöttség, valamint aranyérpanaszok esetén. 

Teafa folyékony szappan, és az olaj külső alkalmazásra ajánlott. A folyékony szappan pH-semleges, és különösen érzékeny bőr ápolására javallt.
Aqua dest., sodiumlaurethsulphat, cocamidopropylbetain, polysorbat 20, cocamide-DEA, sodiumchlorid, aloe barbadensis, PEG-7, glycerylcocoat, melaleuca alternifolia, propylenglycol.

Figyelem: A bélflóra regenerálása, feltétlenül ajánlott!

Ajánlott adagolás:
Amennyiben másképp nem rendelik, naponta 3 x 2 - 4 kapszula 14 napon át. 

1 kapszula hatóanyag tartalma:
Teafaolaj kapszula
Teafaolaj 75 mg
Ligetszépe olaj (hidegen sajtolt) 325 mg
Homoktövis (hidegen sajtolt) 100 mg
Töltőanyag: Kovaföld

Még több információ a Teafáról!
A mirtuszfélék családjába tartozó teafa leveleiből vízgőz-desztillációjával készült esszencia. A világnak csupán egyes régióiban előforduló teafa elsősorban Ausztráliában (Dél-Wales) őshonos, 8 méter magas, keskenylevelű fafajta. Az ausztrál őslakosság már a XIII.századtól használta a leveléből készült olajat. A teafaolaj a természet patikájának egyik legcsodálatosabb, leghathatósabb szere; gyógyító hatása tudományosan bizonyított.
A teafaolaj az egyik legcsodálatosabb természetes, több mint 80 szerves alkotóelemből álló, tudományosan bizonyított gyógyító hatású kivonat. A teafa (Melaleuca altemifolia) kb. 8m magas, levele kicsi és keskeny, krém színben virágzó, Ausztráliában honos fa. A teafaolaj kitűnő antiszeptikum, használata bőrgyulladás, égés és szúrás okozta sérüléseknél nagyon elterjedt. Nélkülözhetetlen a vagina fertőzése, pikkelysömör, arthritis panaszok esetén. Kitűnően használható izom- és más fájdalom csökkentésére, az ínygyulladás és szájüreg daganatok, orrdugulás, bőrpír, torokgyulladás és számos gombás fertőzés kezelésére.
A teafaolaj széleskörű alkalmazása az olaj két egymással szorosan összefüggő tulajdonságán alapul:
A teafaolaj elpusztítja a betegséget terjesztő mikroorganizmusokat, baktériumokat és a gombát.
Az teafaolaj fenti hatásával egyidejűleg pozitívan befolyásolja az ember immunrendszerét, azaz a szervezet védekező képességét az egészséget fenyegető kórokozókkal szemben.
A teafaolajat Ausztráliában, főleg a bőrgyógyászat, a nőgyógyászat és a fogászat területén, a háztartásban a fehérnemű higéniában, a vizes helyiségekben előforduló penész eltávolítására, rovarok, élősködők elűzésére, a háziállatok ápolására és parazitáik eltávolítására használják. A teafaolaj nemcsak gomba-, baktérium- és vírusölő tulajdonsága miatt kedvelt, hanem azt is igen nagyra becsülik, hogy a teafaolaj nem károsítja sem a szöveteket, sem a nyálkahártyát.
A bőrsérülés fertőtlenítésére gyógyszerkönyvi tisztaságú teafaolajunk kitűnően alkalmas mivel a seb nem ég tőle.
Különösen érdekes az a felfedezés, hogy a teafaolaj antiszeptikus hatása gennyes és véres sebbel érintkezve fokozódik.
A fogászatban nemcsak mint antiszeptikum kerül alkalmazásra, hanem - vízzel hígítva - száj frissítőként és fogkő ellen is használatos.
A teafaolajat a 80-as évek elején kezdték a nőgyógyászatban is alkalmazni. Használata különösen a vagina gombás fertőzése (candida albicans) és gyulladása (trichomonas vaginalis) esetében sikeres. Gyógyszerkönyvi tisztaságú teafaolajunk a nyálkahártyát nem ingerli, a bőrbe könnyen és gyorsan beszívódik. A teafaolaj a hajparaziták és élősködőik ellen is sikeresen használható. Bedörzsölés után 5 perc múlva alaposan ki kell a hajból öblíteni. Tömény teafaolajjal a kullancs könnyen és gyorsan eltávolítható.
Alkalmazásánál a szem környékét kerülni kell. Gyermekeknél mindig hígítva kell használni.
A teafaolaj kitűnő antimykotikum is ami, tekintettel a gombás fertőzésekre tovább növeli ennek az egyik legcsodálatosabb hatásos szernek a jelentőségét.
Ausztrália őslakói által évezredek óta ismert teafaolaj valóságos minipatika, legyen állandó kísérője, ha üdül, kirándul, sátorozik, strandol, úszik, szaunázik, szállodát, vagy idegen illemhelyet vesz igénybe.

További információ a termékekkel kapcsolatban elérhetőségeimen kérhető!
További szép napot kívánok!
Barbara

Nincsenek megjegyzések: